Batten Rally

Erik de Zwart en de stichting Beat Batten organiseerden de eerste Larense Batten Rally. Vanaf kwart voor tien vertrokken zo’n 60 deelnemers. Burgemeester Mol was de starter van dienst.
Batten – een slopende kinderziekte
Kinderen met Batten lijken bij hun geboorte gezond. Ze worden echter op jonge leeftijd blind en ontwikkelen epilepsie, waarna ze te maken krijgen met verlies van spierkracht, spraakvermogen en geheugen. Batten wordt ook wel een vorm van kinderdementie genoemd.
“Een goede vriend vertelde mij in 2015 dat bij zijn zoon deze zeldzame ziekte was geconstateerd”, vertelt Erik de Zwart. “Als vader van twee gezonde dochters kon ik maar één ding doen: mijn hulp aanbieden. Dat probeer ik op verschillende manieren. Nu slaan we onze handen opnieuw ineen, we organiseren de eerste Larense Batten Rally – met als doel zo veel mogelijk mensen te bereiken én zo veel mogelijk geld in te zamelen om hoopgevend onderzoek naar deze slopende ziekte te financieren. Die kinderen met deze diagnose, hun gezinnen… Zij verdienen een toekomst, daar doen we het voor.” Meer info HIER.
rally1 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s