Benefiet voor Oekraïne in Singer

benefietEr treden die avond tal van vermaarde artiesten op in de klassieke muziek. Belangeloos. Zoals de wereldberoemde cellist  Mischa Maisky en de winnaar van de Oekraïense Voice of Kids in 2017 de 11-jarige Veronika Morskaya. Meesterverteller Henk van Os, oud-directeur van het Rijksmuseum vertelt op een fascinerende manier over de beroemde schilder Ilja Repin. Er is een optreden van het Ballet van Kiev en van de meest spraakmakende slagwerker van dit moment Konstantyn Napolov. Echt uniek: het Jazzorkest van musici uit het Koninklijk Concertgebouworkest. Verder optredens van de veelzijdige harpiste Eva Tebbe,  saxofonist Vitaly Vatulya en violiste Anastasia Kozlova. Daarnaast is er informatie over Oekraïne en een semi-live interview met de wereldberoemde fotograaf Mark Neville die de oorlog op een fascineerende manier vastlegt. Ten slotte is er ook een loterij met te gekke prijzen. Entreekaarten, inclusief een lot voor de loterij, kosten 50 euro. Deze kunnen op de website van Singer Laren gekocht worden: hier.’

Een gedachte over “Benefiet voor Oekraïne in Singer

  1. Als meer mensen toch eens wisten dat in Oekraïne een door de VS geprovoceerde en geleide proxy oorlog tegen Rusland gaande is, met als doel Rusland te balkaniseren (Zbigniew Brzezinski: The Grand Chessboard).

    Dat doet aan het leed dat de bevolking is toegebracht uiteraard niets af, vooral aan die in Donbass, in het oosten, die al acht jaar lijdt onder diverse vormen van terreur die wordt uitgeoefend door de regimes van Poroschenko resp. Zelensky, met een prominente rol voor Nazi’s van de Right Sector, C-14, Azov, Aidar en nog een stuk of 15 van dergelijke militia’s, tegen iedereen die niet-Arisch is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s