Centrum vrij van spotters en gasvoeten

Met een stevige aanpak – wegafsluitingen, verkeersregelaars, BOA’s, politieagenten, servicemedewerkers gemeente – was vandaag het centrum afgesloten voor brullende bolides en (groepen) autospotters. Ook morgen en de komende twee weekends zal dit het geval zijn.

5 gedachten over “Centrum vrij van spotters en gasvoeten

  1. Waardoor de Jagersweg en het Schoolpad (en ongetwijfeld nog meer straatjes rond het centrum) op de A1 leken door de spoorzoekers.

    Like

  2. Hè hè, eindelijk. Maar nu reden ze bij ons door de straat – veel te hard – en wellicht behoorlijk gefrustreerd.

    Like

  3. Wat ooit blijkbaar begonnen is als een spotplek om exclusieve auto’s te zien en te fotograferen … een Opel Astra is schaarser dan een Porsche in Laren 🙂 … is verworden tot een soort showplek van allerhande autootjes die een beetje opgepimpt zijn .. met dito uitlaten, da’s de nieuwste rage … waardoor een VW Polo uit een recent bouwjaar al zo’n teringherrie maakt dat het echt niet leuk is. Maar om nou het centrum af te sluiten?, inclusief omleidingen?? … er zal wel over nagedacht zijn…maar volgens mij loont het beter om asociaal gedrag te bestraffen met een dikke prent, auto’s die teveel decibels produceren …even aan de kant en een prent er op. Nu kost het toch ook veel geld en moeite en wordt degene met een normale auto die door het centrum moet niet extra belast met een afsluiting/omleiding.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s