6 gedachten over “Oog-oproep: maak de Brink vrij van alcohol en roken

 1. Uiteindelijk moeten de goedwillenden altijd lijden onder een paar randdebielen. Het nuttigen van alcohol is geen garantie voor buitensporig geweld mits je daar als volwassen mens ook volwassen mee omgaat. Zonder alcohol op de ijsbaan kan het net zo goed in elke willekeurige omliggende horecagelegenheid fout gaan. Daar veranderd een alcoholverbod helemaal niets aan. Het had net zo goed andersom kunnen zijn. Vol lopen in het Bonte Paard en rotzooi trappen op de ijsbaan met een badkuip alcohol achter de kiezen. Had dan Het Bonte Paard een alcoholverbod moeten hebben ? Los van dit alles is het natuurlijk bezopen dat een ijsbaan voor kinderen gepaard moet gaan met een totaal over-the-top horeca hut waar je je vol kunt gieten en vreten.

  Like

  1. Voor M. Nobel , ,altijd een irritante reaktie op het verkeerde moment . Het Bonte Paard is een stijlvol etablissement waar verstandig met alcohol en publiek wordt omgegaan . Suggereer niet iets ,ten opzichte van het Bonte Paard om het incident af te zwakken . Lof voor de Burgermeester die de uitbater voorwaarden heeft gesteld alvorens het Ijsbaangebeuren weer verder mag . Reaktie van Maria Piel .

   Like

   1. Vrede op aarde Maria. Een reaktie die niet in iemands smaak valt is niet per definitie irritant maar hooguit vervelend voor degene die het er niet mee eens is. Ik val noch het Bonte Paard noch de ijsbaan af. Gelijke monniken gelijke kappen. Overal waar alcohol geschonken wordt kan helaas rottigheid ontstaan. Dat heeft niets te maken met de lokatie waar geschonken wordt. Dat heeft te maken met de mensen die zich niet kunnen gedragen na het innemen van teveel alcohol. Wat mij betreft mogen beide gelegenheden alcohol schenken mits zij ook in de gaten houden of er niet teveel geschonken wordt. Altijd een lastig dilemma.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s