Toegezonden (2)

Oog ontving vanuit de burgerij een bezwaarschrift tegen de verleende vergunning voor het gebruik van de Brink op 1 september jl. Onderstaand een samenvatting. Het gehele bezwaarschrift kunt u lezen hier.

De schrijver van het bezwaarschrift heeft in tweede instantie nog laten weten:
‘Het is niet relevant of het optreden een succes was. Of het leuk was ook niet, dat is een kwestie van smaak. Ook of het druk was, is niet zo relevant. Het gaat erom dat het Evenementenbeleid het gebruik van de Brink voor grootschallige evenementen heeft beperkt om de bomen te ontzien. Het afwijken hiervan door de wethouder, of eigenlijk de burgemeester want die verstrekt de vergunning, deugt hier niet. Bovendien is het hele proces van de vergunningverlening verkeerd verlopen en probeert men dat nu te verbloemen met een volmacht en een twijfelachtige vergadering van alle partijen.

Overkoepelend speelt het gebrek aan dualisme in het Larens bestuur. Zoals altijd zal Larens Behoud de wethouder ook hier wel steunen en maakt daarmee zichzelf belachelijk als serieuze fractie. Ze zouden het niet moeten accepteren dat de wethouder op deze wijze een raadsbesluit passeert.’

Oog gaat weer over tot de orde van de dag.

pleesbrink - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s