De drogist uit Laren

De man die heeft bekend John en Linda de Mol te hebben afgeperst, had ooit Drogisterij Guillaume in Laren (en ook een vestiging in Amsterdam), later genoemd Guillaumette Parfumerie. Hoe zat het ook alweer?

Juli 1967: op Brink 26 zit een DA-drogist, op nr. 24 stomerij Palthe.

.
Januari 1980: de drogist en de stomerij zijn samengevoegd tot een winkel: Drogisterij en Parfumerie Koopman. Drogisterij Guillaumette is dan gevestigd op Klaaskampen 7 (nu Bloom). (De foto is toentertijd gebruikt om de parkeerproblemen te onderstrepen – toen al …)

.
Rond 1985 is Drogisterij Guilaumette verhuisd naar Brink 24/26. Begin jaren 90 is de zaak gesloten en is de winkelruimte weer gesplitst – nu Claudia Sträter en Anna van Toor.
Foto’s: archief Wiet de Boer.

3 gedachten over “De drogist uit Laren

  1. Jeetje, is dat de dader? Dat had ik echt niet verwacht!
    Ik kende hem – en zijn vrouw – en vond het een aardige man. Erg jammer dat dit allemaal gebeurd is, maar goed voor de familie De Mol dat de zaak thans opgelost lijkt.
    En hun dochter was/is inderdaad een heel knappe meid. Ik zie haar zo weer voor me!

  2. Dochter was vooral heel lief als je als jong meisje hier iets kwam kopen. Man vond ik persoonlijk nooit zo aardig maar dat is meer omdat hij nogal dominant gedrag naar zijn vrouw vertoonde. Naar idee dat je de (aardige) familie kent. Die gaat het ook niet in de koude kleren zitten. je vraagt je af wat zo’n man bezield…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s